Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere. Jeg tager udgangspunkt i denne opskrift fra Glutenfri Start
Jeg synes at det er svært at lave glutenfribolleruden at de bliver flade, tørre og kedelige. Derfor valgte jeg at dele dejen i de to dele for at afprøve om de blev bedst af at blive bagt med det samme eller efter en langtidshævning
Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost. Men jeg vil her snarest prøve at lave lidt om på opskriften så de bliver til frokost boller, så der kan laves sandwich til ungerne og jeg selv
Min mave reagere hvis jeg spiser gluten, det gør simpelthen ondt, så derfor har jeg nu i snart et år levet uden gluten og det er jo nemt når der er så mange gode opskrifter
Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrieboller
Glutenfriboller. Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade