Det er nu muligt at finde en informativ e-bog om Brød og Boller, som er glutenfrie. Bogen indeholder forslag til rugbrød, boller, knækbrød, pandekager og vafler, men også til tortillas, pølsehorn og pizza
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Mærk efter, om der ikke er forskel på hvidt brød/pasta og på fuldkorn. Så prøv at lav de her kokostoppe – eller kokoskugler som på billedet, de smager så lækkert og der er skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
At bage glutenfrit kan være noget af en udfordring, men jeg har efterhånden fundet frem til forskellige opskrifter som giver et dejligt brød, kager eller boller uden at være alt for tunge og kedelige
Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfrirugbrød og har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
De bliver endnu bedre, når man skærer dem over og lige rister dem lidt på en brødrister. Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere