Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
Glutenfri og mælkefri. Havre blev. dyrket som kornart allerede i bronzealderen cirka 1000 år f. kr. Havre indeholder fra naturens side ikke gluten, men
Det er nu muligt at finde en informativ e-bog om Brød og Boller, som er glutenfrie. Der er mange som har spurgt mig, om jeg kunne lave en decideret Glutenfri Brød og Boller bog
Rigtig god oplevelse og jeg var specielt begejstret for deres havreboller. Det er hjulpet godt på vej af, at jeg både selv har kunnet bage og at det har været nemt nok at købe mig til velsmagende glutenfrit brød
Han har endnu ikke turdet kaste sig ud i den glutenfri bagekunst. 100 g glutenfri havregryn. Det er vinterferie og min mand bager (gluten)boller til børnene
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig