Æble, Glutenfri, Mælkefri, Sukkerfri. Og tjubang – så var der lun kage til halvlegen. Har man ikke kagedejen på frost, så kan man jo bare bikse den sammen, hvis man da ellers har ingredienserne til dette
og nu kommer den så i en low carb, sukker- ogglutenfri udgave. Nemlig mine kagermed æble og kanel. Smør toppingen udover kagernemed en dejskraber eller lav flotte mønstre med sprøjteposen
Kagen er glutenfri, og kan laves laktosefri ved at bruge kokosolie, ghee eller laktosefrit smør. En herlig sensommerkagemed smag af modne blommer og kardemomme
Du kan også stadig spise frikadeller, dog ikke uden ændringer, for du skal udskifte løgene med løgtoppe fra forårsløg og hvedemelet med hirse eller glutenfri havregryn
Skær æblerne i tynde både og læg. rør smørret i, tilsæt æg ogyoghurtog rør det til en jævn masse. 150g mandler). 3 æbler. spingform (24-26cm i diameter) med smør og drys den med sukker og kokos. Bag kagen ved 175º i 35-40 min. 3 æbler
Eksperimentér lidt med det, og vær opmærksom på at der selvfølgelig kan være en del variation i dette afhængig af microovn, og faktisk også afhængig af skålen … * Du kan erstatte yaconsirup med fx ahornsirup, eller mere palmesukker** Jeg brugte Rømers, en økologisk version alene lavet på æbler, og altså INTET tilsat sukker
Tilmed helt uden stivelse ogdermedglutenfri, og så i stedet fyldt med en masse fibre fra kakao, mandlerog kokos, samt proteinrig på grund af en forholdsvis stor mængde æg
Server kagen lun medsojayoghurt til. Skær æblerne i tynde både og læg dem i et ovnfast fad. Kom crumbledejen over ved at lægge små klatter ovenpå æblerne
Applecrumble, æbler, æbletærte, frugt, frugttærte, glutenfri, Kage. Perfekt til en regnfuld sommerdag indendøre, men er også en særdeles transportvenlig kage til skovturen eller strandturen