En let kage med en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
Pisk brun farin, det bløde smør og ægget godt sammen. Og nu kommer vi snart til det, det i virkeligheden handler om – de glutenfri chocolate chip cookies med karamel, som er så utroligt lækre, sprøde og samtidig seje på grund af karamellen
Pisk æg med sukrin gold og brun farin til det er luftigt. Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brun farin og sukrin gold, som jeg har brugt
Smelt nu smørret til fyldet og rør det sammen med den brune farin og kanel. I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsnegle med mørk chokolade
The post Glutenfri brownie med nødder appeared first on Anna-Mad blog. For et par uger siden inviterede jeg en håndfuld veninder over til aftensmad og brætspil, og der serverede jeg denne glutenfri brownie til dessert
Men du kan jo også hakke chokolade og nødder finere og lave småkager. Og mens jeg svarede hende tilbage, slog det mig, at jeg skylder en opskrift på glutenfri cookies med chokolade og pekannødder
Hæld blandingen med de tørre ingredienser i og rør det hele sammen. Pisk brun farin og olie sammen. Med en elpisker piskes flormelis og margarinen kort
Det handlede om kage… Og ja, den er glutenfri, men faktisk har jeg denne gang også forsøgt mig med halv sukker, halv sukrin gold for at se, om det er noget, jeg kunne vænne mig til
Den ene kage blev bagt glutenfri. Det blev til hele tre kager, for vi har et langt personalemøde i morgen, så vi er nok mange, der kan trænge til noget kage, der kan holde blodsukkeret og humøret oppe
Overskudet er ved at vende tilbage og her er nogle af mine tanker omkring aming, hverdag uden medicin og i skal ikke snydes for en lækker opskrift på glutenfri drømmekage