Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfrikulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
hørfrø (kværnes til mel). nødder og kerner er der mange kulhydrater og kalorier i. hørfrø kerner i og hakker dem til mel – jeg brugte stavblenderen, men en minihakker kan også bruges
Rugmel, hvedemel, bygmle, durummel, emmermel, glutenfrimel. Glutenfri produkter. Man lærer hurtigt hvilke fødevarer der OK, midt imellem og helt helt forbudt
Jeg brugte rugflager i den tro, at de var glutenfrie. I går havde jeg så meget lyst til en grovbolle med grønt og pålæg til frokost, så jeg eksperimenterede lidt med en masse frø og nødder i stedet for hvedemel
Den særlige fokus på gluten (som egentlig er et protein) har bla gjort at mange bevidst betaler dyrt for glutenfrie produkter (som altså ikke er defineret som fuldkorn og dermed ikke har disse mængder af vitaminer og mineraler), uden at være diagnosticeret med cøliaki eller glutenintolerence
Du kan også stadig spise frikadeller, dog ikke uden ændringer, for du skal udskifte løgene med løgtoppe fra forårsløg og hvedemelet med hirse eller glutenfri havregryn
– Hormonbalancerende kost, blandt andet kokossmør, kokosolie, kokosflager – og mel og alle former for grøntsager, plantebaserede fødevarer og glutenfrit
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Bland mandelmelet med appelsinpurren, sukrin, kardemomme, bagepulver og æg. Kagen er er uden mel og er derfor 100% glutenfri. Lav i mellemtidenmandelmelet ved at blende 100g mandler
Har man glutenallergi eller holder sig fra hvedeprodukter, vælges grove glutenfri afgrøder. I en periode, kan det være rigtig godt for kroppen at spise på denne måde, da man undgår sukker og hvedemel, men man skal også sørge for at få mange grønsager og ikke lade det hele gå op i mælkeprodukter og kød