I weekenden lavede jeg en dej og denne gang blev det en glutenfri portion. Jeg var ret spændt på resultatet for det er ikke altid det letteste at bage glutenfri
Rema 1000 har det sidste års tid virkelig sat fokus på allergivenlig mad og har nu lanceret en helt fantastisk Gluten Fri Softkerne Brød, som er certificeret af Dansk Cøliaki Forening. Denne mel blanding er lige at gå til, du skal kun tilsætte vand og gær, ælte det, godt lade det hæve i 50 min og derefter bages i 40 min og voila du har et super lækkert rugbrød, der både smager og ligner et ¨nomalt¨ rugbrød. glutenfri hvede stivelse- solsikkekerner-brune hørfrø-surdej af rismel og starterkultur, græskarkerner-hørfrø mel-sukker-salt-glukosesirup-maltodextrin-stabilisator E412(Guar gum)
Sidste år fandt jeg en lille pose med Brunkager hos som ligger i Brenderup på Fyn og de smager helt vildt godt, de stammer fra det økologiske svenske mærke LOOV og er baseret på boghvede mel og kan købes hos bla Helsam