Glutenfri, LCHF, Muffins, Rabarber, Sukkerfri. Så beslutningen faldt på rabarbermuffins. Da jeg den anden dag lavede rabarbersaft, stod jeg pludselig med en stor mængde rabarbermos til overs
Jeg lavede derfor sukkerfri rabarberkompot af den ene portion og til den anden portion rabarber blev jeg inspireret af min tidligere opskrift på muffins - nemlig disse havregrynsmuffins med hindbær, som også er friske i smagen
Lækre muffins med overraskelser. Bland de tørre ingredienser, undtagen sukker, til muffins i en skål. 2 spsk smeltet smør4 spsk glutenfrit mel3 spsk brun farin4 spsk rent havregryn1 tsk revet skal af en usprøjtet citronMuffins. 350 g glutenfrit mel2½ tsk bagepulver125 g brun farin1 knsp salt115 g smeltet smør2½ dl mælk1 ægTænd ovnen på 200 grader. De blandede bær kan erstattes med 320 g usødet æblemos, 320 g ferskner i skiver fra dåse eller 320 g drænede kogte rabarber. Opskriften er fra 500 muffins & cupcakes af Fergal Connolly 12 stk
Muffins er både sukkerfri og glutenfri - men stadig ligeså svampet og lækker som dem med. Jeg har været på rov i min mors køkkenhave, som lige nu bugner af gulerødder, ærter, rødbeder, rabarber og squash