Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Hverdagsfavoritter – glutenfri og mælkefri af Karina Villumsen. Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler
Mit råd i den sammenhæng er på forhånd at tale med værten og melde ud at din mave er lidt sart, så du vil gerne medbringe et par skiver kernebrød i stedet for rugbrød
En lækker frokost med nystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfritrugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Det almindelige bræt bestod af æg, pølser og bacon, avocado, ristede mandler, hummus, ost, lækker skinke, frugt, lækkert brød (især rugbrødet var jeg vild med) og en skyr med bær, frugt og granola
Naturlig er lavet på dadler, nødder og krydderi (Personligt vil jeg anbefale kakao-udgaven). Samtidig er dadler og nødder rige på fibre, som ligeledes reducere blodsukkerstinignen
Glutenfrirugbrød. Et ekstra plus er at de er glutenfri. Ekstra pecannødder og kokosmel til pynt. Kom herefter de forskellige ingredienser, undtagen kokosmel, chokolade og nødder, i en foodprocessor og kør det jævnt i et par minutter
Jeg nyder at følge med på Annas instagram hvor hun dagligt deler en masse inspirerende billeder om kost, det glutenfrie liv og hendes spændende hverdag pt i New York
“Glutenfri grød” med æble og nødder på. Rugbrød med blødkogt æg. Avokado på rugbrød. Jeg kommer tit til at spise det samme til morgenmad i mange uger og bliver derfor ret træt af det, nu har jeg lavet en plan for min morgenmad hver uge, så jeg undgår det
Til mellemmåltid spiser jeg gerne, frugt, grøntsager, nødder, smoothie, edamame bønner, brød (gerne glutenfrit) med flødeost – lige efter hvad jeg er i humør til eller har i skabene