Sprøde glutenfrismåkager. Da min bonusmor for nylig fandt ud af at hun ikke tåler gluten, fik jeg øjnene op for, hvor svært det kan være at leve glutenfrit
ingen rigtige glutenfrismåkager på min blog foruden nogle småkager med mandler eller chokolade. finde herunder, virker fint til dette, fordi det indeholder tapiokamel, rismel
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Placer små toppe eller allerede formerede småkager på et stykke bagepapir på en bageplade. 5 dl mel (jeg brugte mandel- og rismel). Bag småkagerne i 16-18 minutter, indtil småkagerne er blevet gyldne
glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker(hvis du køber chokolade uden sukker). Jeg er efter nytår begyndt at spise ris igen, og dermed også rismel, hvilket gør bagning en del lettere