Du kan også trykke dejen ud på tærtebunden med hænderne, hvis du foretrækker det. Dejen kan godt samles med hænderne nu, men bliver nemmere at arbejde med, når du tilsætter lidt koldt vand
Du kan også trykke dejen ud på tærtebunden med hænderne, hvis du foretrækker det. Dejen kan godt samles med hænderne nu, men bliver nemmere at arbejde med, når du tilsætter lidt koldt vand
I denne opskrift bruger jeg silketofu, som er perfekt erstatning for æg i tærte, kage og lignende. Rør godt rundt indtil der ikke er klumper tilbage i dejen
Dejen med kerner og loppefrøskaller fungerer virkelig godt og kan også bruges til pizzabund. Indlægget Porretærte – glutenfri opskrift blev vist første gang den
Jeg har fulgt opskriften fra Glutenfri for begyndere, men jeg ikke helt brugt de samme grøntsager. Placér den udrullede dej i en smurt tærteform og skær kanten til
Derved får du en glutenfri low carb dej, der er let at arbejde med og delikat efter bagning. Galetten, en mellemting mellem tærte og pizza, er lavet på fatheaddej, det vil sige en dej med ost i
En af mine veninder har glutenallergi, så det blev med glutenfri mel. Dej. Det her er en utrolig nem tærte med røget laks, broccoli og revet cheddar på toppen
Dejen er meget nem at arbejde med, den klistrer ikke som det meste andet glutenfri gør. Dej. Umiddelbart virker det måske som en underlig blanding, at bruge mayonnaise, men tærten smager rigtig godt og bunden bliver lækker sprød
Bag tærtedejen indtil den er gyldenbrunLad tærtebunden hvile imens cremen laves. Tryk dejen sammen i en kugle og rul derefter ud mellem to stykker film eller bagepapirDejen skal bruges med det samme, men hvis ikke, så saml dejen sammen i en kugle og pak den ind i film