Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
Var du ikke med i GO' morgen Danmark. Den er ikke god til boller. Den kan godt tåle at hæve længere. Jeg laver indimellem "pankibrød" hvis jeg om morgenen kommer i tanke om at jeg skal bruge et brød om aftenen, men jeg har dog ikke skrevet tiderne ned
Da jeg i dag var nede og træne i FitnessDK spottede jeg i øjenkrogen, at de i Go’Morgen Danmark snakkede om at små snacke, og dette specielt sker om eftermiddagen hvor vi er lidt trætte og udkørte
De kommer vist til at udgøre min morgenmad i den nærmeste fremtid, og min morgenmad må gerne kunne indtages "on the go" og det er så dejligt nemt med en bolle
Go' morgen. En god ting, er at netværke, i form af et frokost-møde på en cafe, på arbejdspladsen eller et roligt sted, hvor det er muligt at få en god snak
Jeg kunne i hvert fald godt - og så må man da vidst også godt spise dette bananbrød engang i mellem. Ku'du finde på at spise et par æg, bananer og en håndfuld mandler til morgenmad
Det fik de, alt imens jeg forberedte mig til mine timer i morgen, og landskampen kørte i baggrunden (som jo i øvrigt endte GODT - præcis som Peter Tanev forudsagde det i Go' Morgen Danmark i morges)
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Man kan i stedet lave "koldthævede morgenboller" - en nem og meget lækker vej til gode lune søndagsboller
Pærebarnet
Go fornøjelse. og vupti - så er der friskbagte boller til morgenteen. Om morgenen tændes ovnen på 210 grader - når den er varm, sættes bollerne ind, bages ca