Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie
E. t. u. d. v. a. l. g. f. n. o. e. i. s. h. r. ,. j. p. å. w. b. D. m. k. -. 1. 4. ). y. K. ·. 2. 7. B. 6. 9. ø. R. x. 3. V. G. 0. 5. H. F. M. 8. T. &. S. J. r l
Bland alle ingredienser godt sammen. Share on Google+Pin It. Efter inspiration fra en skøn kvinde, som jeg har trænet i den seneste tid, fik jeg kendskab til denne opskrift, som jeg selv har videreudviklet
Start med at lave agurkesalaten, da den har godt af at stå og trække lidt i køleskabet. I en foodprocessor hakkes løgene helt fint, hvorefter de resterende indgredienser tilsættes og hele farsen "hakkes" godt igennem
Rør indtil alt er blandet godt sammen, og der ikke er klumper i massen. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op