God weekend Rosmarinstegt kalvefilet med tomatconcassé og courgette ruller1,2 kg kalvefiletHavsalt og peberOlivenolie1 bundt rosmarin2 fed hvidløgKødsnorKrydr kalvefileten med salt og peber
Jeg kan godt lide dem lette, luftige og sprøde, så det er sådan en opskrift, du får her. Den kan spises, som den er – som hovedret – eller kan spises som tilbehør – nøjagtigt som kartofler plejer her i Danmark
Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert. Dette var hovedretten i en 3 retters menu bestående af krabbeklør til forret, denne ret og så risalamande til dessert
Champignon og hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Karamelsmagen kommer godt igennem moussen, uden den bliver for spruttet af det alkohol, som Dooley's jo også indeholder, og nøddeknasen sætter virkelig prikken over i'et, da det går godt med karamelsmagen i moussen og giver lidt knas til desserten