I går fik vi en god klassisk kødsovs med spaghetti og friskrevet parmesan. Bare et lille tip til, hvordan man komme en masse gode sunde grøntsager i sine børn
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Her til aften ville jeg lave en god gammel hverdagsklassiker - spagetti & kødsovs (jep sovs med V), meeeen i mit køkken bliver tingene som regel aldrig helt klassiske, og især nu da jeg kun havde halv kalv/halv svin i fryseren, så måtte den jo blive lidt speciel
2-4 dl dåsetomat af god kvalitet, jeg bruger altid denne (justér mængden efter hvor flydende du vil have sovsen eller hvor længe den skal stå og koge). 1,5 tsk god grøntsagsbouillon gerne Morga (fedtfri) eller Herbamare
Tilsæt hakkede tomater og fløde, og lad retten simre godt igennem. Da vi skulle teste vores nye Spiralfix i går (klik for give away), lavede vi denne lækre kødsovs, hvis opskrift stammer fra en af Jennifers tidligere kollegaer
Kom en god skefuld kødsovs på hver pandekage og rul dem stramt. Skyl spinat og basilikum blade godt. Her istedet med en grov spinatpandekage serveret med en krydret kødsovs spækket med grøntsager
Server en god salat til og eventuelt lidt groft brød. Brug en rest kødsovs fra køleskab eller fryser. Fyld ægge masse i formen halvt op til kanten og dernæst en stor spiseskefuld kødsovs oveni (skal være optøet)
". S. T. O. R. M. P. I. Z. A. E. D. K. Ø. V. U. H. N. L. F. G. Å. B. 4. Æ. Y. (. ,. J. ). 2. 0. ½. 1. h. t. p. /. m. a. d. i. b. l. o. k. e. n. g. s. 3. -. v. l L