Marinaden på kyllingen gør retten sødlig og meget velsmagende. Steg løg, peberfrugt og champignoniolietilchampignonerne er faldet sammen og vandet dampet fra
Vend kyllingengodtimarinaden og sørg for, at al kyllingen er dækket af et lag. Jeg spiser som regel kyllingen sammen med jasminris og grøntsager, så jeg kan godtlide at skære fileter eller over- og underlår i stykker á ca
Her er den marineretiteriyakimarinade og drysset med sesam. Laks er isig selv virkelig lækkert, men det er ikke nogen grund tilikke at give det endnu et pift op af skalaen
Marinaden må godt have en lidtsyrlig smag, men ikke være for sur. Det smager skønt med fetacreme at dyppe i (den er også godtil kød og grøntsager generelt)
Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinadetilsig - og at den desuden skulle steges INDENmarineringen
God fornøjelse. Ugens første (imponerende) aftensmad står på asiatisk laks bagt i en marinade af soya, friske krydderurter, lime, ingefær og chili serveret med en ærtepesto pastasalat med pinjekerner og langtidsbagte tomater