God snasket kage let at lave opskrifter

Hindbærtærte med marcipan - kaffebordsversion

Hindbærtærte med marcipan - kaffebordsversion

Jeg har tidligere lavet en virkelig lækker hindbærtærte, som dog er en desserttærte og skal spises sammen med en god, sød vaniljeis, da den har en let syrlighed, og jeg fik lyst til atlave en kaffebordsversion af tærten, som kan spises, som den er, uden tilbehør
Brunsviger - luksusversion

Brunsviger - luksusversion

Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i Claus Meyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Dessertkageplatte med hindbær

Dessertkageplatte med hindbær

Heldigvis tåler han fedtsyrerne godt, hvilket er en lettelse, for vi havde frygtet, at han ikke ville kunne tåle dem, fordi de er udvundet af kvæg (han tåler visse typer protein ret dårligt)
Bedstemors brunsviger opskrift

Bedstemors brunsviger opskrift

Og der er altid gode økologiske alternativer, hvis man prioriterer den slags, som jeg. Gør som flere hundrede tusind andre danskere og følg med på Lidls Facebookside for flere gode opskrifter, tips og gode tilbud mm
Glutenfri brunsviger uden hvidt sukker

Glutenfri brunsviger uden hvidt sukker

Lun, svampet og godtsnasket brunsviger er noget af det bedste, der findes. Jeg har frosset en stor del af kagen, og når jeg ved, om det var en god idé eller ej, skal jeg nok opdatere indlægget med resultatet
Svampet krydderkage med stykker af pære og æble

Svampet krydderkage med stykker af pære og æble

Derfor eksperimenterer jeg en del med at tilsætte forskellige grøntsager i mine kager, så de kan spises med en smule ekstra god samvittighed, eller måske to stykker i stedet for et… Velbekomme
Amerikanske boller med fyld

Amerikanske boller med fyld

Min mor derimod er god til brød og gær. Det bløde smør og alle de andre ingredienser vendes rundt i en stor snasket masse
Brød til julen

Brød til julen

Brødet er utrolig let og luftigt og har en rigtig god smag. En surdej kan godt stå nogle uger i køleskabet uden at dø helt