Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
TwitterFacebookSynes godt om dette. stærk chilisauce. Steg og vend undervejs tilkyllingen er gennemstegt og har fin stegeskorpe, hvorefter de skæres i tynde skiver
Gnid marinadengodt ind i kødet og luk posen. Hvis du selv laver Tandoori-krydderiet, så kan du tilsætte mere eller mindre af de krydderier du godt kan lide eller du kan helt udgå et krydderi du ikke bryder dig om
Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Fantastisk salat, som var et rigtig godt match til den lidt stærkt krydrede kylling. Slå knude på posen og knid godt rund, så fileterne bliver godt smurt ind i marinaden
Vend kyllingengodt i marinaden og sørg for, at al kyllingen er dækket af et lag. Jeg spiser som regel kyllingen sammen med jasminris og grøntsager, så jeg kan godt lide at skære fileter eller over- og underlår i stykker á ca
Brug løgringene som tilbehørtil salaten, en godt stykke kød eller læg dem i din burger. stærk sennep. Marinaden kan også bruges tilkylling og gris – ja faktisk til en hvilken som helst opskrift, der tilladermarinade
Det gode ved kyllingespyd, er at man kan marinere dem på utallige måder. Nogle foretrækker de krydrede eller stærke, mens andre er mere til de neutrale