God stærk marinade til kylling opskrifter

Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Kylling tikka masala med ris og mangochutney

Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Marineret kylling med bok choy

Marineret kylling med bok choy

TwitterFacebookSynes godt om dette. stærk chilisauce. Steg og vend undervejs tilkyllingen er gennemstegt og har fin stegeskorpe, hvorefter de skæres i tynde skiver
Tandoori kylling

Tandoori kylling

Gnid marinadengodt ind i kødet og luk posen. Hvis du selv laver Tandoori-krydderiet, så kan du tilsætte mere eller mindre af de krydderier du godt kan lide eller du kan helt udgå et krydderi du ikke bryder dig om
Burger med kylling i Peanut Butter og hjemmelavet salsa

Burger med kylling i Peanut Butter og hjemmelavet salsa

Kom soya sauce, peanutbutter og limesaft (evt salt) i en skål og kom nu dine kyllinge inderfileter (eller udskåret kyllingebryst) ud ned i skålen og rør godt rundt - du kan med fordel lade kyllingen ligge i denne marinade allerede om morgenen, så den kan trække mere smag
Pasta med kylling i sennep

Pasta med kylling i sennep

Dejlig let aftensmad, men selve opskriften kunne godt klare lidt afpudsning, da sovsen var lidt for syrlig
Indisk butter chicken

Indisk butter chicken

Skær kylling i mundrette tern og bland dem med de andre ingredienser (citron, salt, yoghurt og garam masala) i en plastikpose, massér det godt sammen
HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

Vend kyllingengodt i marinaden og sørg for, at al kyllingen er dækket af et lag. Jeg spiser som regel kyllingen sammen med jasminris og grøntsager, så jeg kan godt lide at skære fileter eller over- og underlår i stykker á ca
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Dette step kan godt springes over, hvis det skal gå stærktmarinaden ryger med i gryden til sidst alligevel og giver smag
Indisk, autentisk og spicy gryderet

Indisk, autentisk og spicy gryderet

Det smager bare så godt, at jeg her – mange tusind kilometer fra Indien – drister mig til at gøre det alligevel
Hjemmelavet sennepsmarinade og kyllingespyd

Hjemmelavet sennepsmarinade og kyllingespyd

Jeg er også rigtig glad for kylling, men indimellem får jeg en idé om at kylling ikke smager godt, og så har jeg ikke lyst til at spise det
Grilltid: Barbecuemarinerede bacon-løgringe

Grilltid: Barbecuemarinerede bacon-løgringe

Brug løgringene som tilbehørtil salaten, en godt stykke kød eller læg dem i din burger. stærk sennep. Marinaden kan også bruges tilkylling og gris – ja faktisk til en hvilken som helst opskrift, der tilladermarinade
Ristaffel

Ristaffel

Saucerne til retterne er stærkt krydrede af karry, sojasauce og sambal oelek. Svits kylling (med marinade) og løg i den varme olie, og tilsæt bouillon
Hvidløgs-lime marinerede kyllingespyd

Hvidløgs-lime marinerede kyllingespyd

Det gode ved kyllingespyd, er at man kan marinere dem på utallige måder. Nogle foretrækker de krydrede eller stærke, mens andre er mere til de neutrale