Mit tankemylder går som et tusindben, hvorfor jeg forsøger at læse hver aften, inden jeg skal sove. romaner, krimier, selvudviklingsbøger, selv digte, og det har altid virket både beroligende og afslappende på mig – også selv om det er bøger, jeg lærer noget af, og kuglepennen skribler side op og side ned for at få de gode ord til at hænge fast
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Gode råd til kommende fødende fra dem som faktisk har prøvet det. Netop ovenstående råd fik mig til at have den omvendte følelse, altså jeg følte at hvis jeg ikke havde læst en lignede historie havde jeg haft et endnu bedre “møde” med sit første barn så Stephanie jeg synes også det er svært da gode råd også kan virke omvendt
Der vil du også kunne finde andre gode forslag til lækkerier, man kan servere på julefrokostbordet. Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen
Har du mon et godt (eller flere gode) sted(er) i Berlin du kan anbefale mig. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro på, men i hvert fald faldt jeg fornylig helt “tilfældigt” over et online kaffekursus, som forfatteren fra før, James Hoffmann, og så Ben Kaminsky (som de kalder en US Cup Tasters Champ) og ChefSteps har udarbejdet i et samarbejde
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Det smager dejligt og bringer gode minder frem fra min mors køkken. Derudover havde vi også stegt et par ribbensstege, og desserten blev denne moccalagkage
2 kg med ben). 1 stor håndfuld gode sorte oliven. 2 kg med ben). 1 stor håndfuld gode sorte oliven. Lammekølle med gulerødder og oliven og ovnkartofler
-Selvom mine billeder ikke er så gode. Man kan også marinere i poser, men da det er kylling med ben, er der risiko for, at de vil prikke hul i posen og så bliver det noget griseri…
Kartoflerne – nye kartofler fra udlandet, der var gode, men ikke helt som nyopgravede danske – blev skrubbet, skåret i grove stykker, blandet med en god håndfuld hakkede krydderurter – citronmelisse, mynte, purløg, rosmarin og lidt løvstikke – og pakket ind i bagepapir med et par klatter smør
De er supergode og meget fryseegnede, hvilket er en god ting, for så kan man hurtigt tage et lækkert kærnemælkshorn op af fryseren og lige lune det lidt i mikroovnen