Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
) Ja for ikke at forglemme Peters vurdering - "de er skide gode", "jeg har allerede lyst til endnu en af dine chokoladeboller" og "jeg kan dufte dine chokoladeboller overalt i huset"
Enig super lækker også til grillen, endnu en gang tak for gode lækre opskrifter. vores solskinsboller og pizzaboller, da de er lavet efter samme princip
oj, hvor er de blevet gode og store, og der blev "mmm'et" en del, da vi en, da de var helt varme med lidt becel på, for vi var løbet tør for rigtigt smør
Jeg lavede fastelavnsboller på fastelavnssøndag efter inspiration fra Valdemarsro, som var i Go'morgen Danmark og kreere de fineste boller, der simpelthen så så gode ud, at jeg måtte prøve dem
Bollerne er også rigtig gode som sandwichboller til madpakken, til brunchbordet eller til at spise som de er, hvis børnene skal dele ud i vuggestue, børnehave eller lignende
Derfor har jeg i dag bagt disse lækre hveder med strejf af kardemomme og citronskal - jeg ville have ønsket, at jeg havde bagt dem før, for de er simpelthen så gode
De her hveder er meget lig dem man kender fra bageren, og de er simpelthen så gode, at en sjældent er nok (hvert fald for mig) – det må du selv vurdere Her kommer opskriften hvert fald
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)