Gode boller kold hævning opskrifter

VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset. Da dejen er lidt klistret er det nemmest at forme bollerne hvis man har våde hænder
Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Selvom det i dag er årets første forårsdag, så er det noget koldt og vådt udenfor. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Simon og Charlie, som stod for kurset var helt vildt gode til at fortælle og der var pænt meget teori omkring bagning også
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Hvordan kan jeg opbevare brødet så det holder sig friskt og med den gode skorpe. Kan man bruge dejen til boller
Chokoladeboller

Chokoladeboller

) Ja for ikke at forglemme Peters vurdering - "de er skide gode", "jeg har allerede lyst til endnu en af dine chokoladeboller" og "jeg kan dufte dine chokoladeboller overalt i huset"
Kløbenboller minder om mormor

Kløbenboller minder om mormor

Det gjor jeg så også idag, og kunne mærke at lakriste, yogate og alt det der ikke duede, der skulle sort te til" som i de gode gamle dage"
Glutenfri Flûtes

Glutenfri Flûtes

Enig super lækker også til grillen, endnu en gang tak for gode lækre opskrifter. vores solskinsboller og pizzaboller, da de er lavet efter samme princip
Chokoladeboller á la Slotsbageren

Chokoladeboller á la Slotsbageren

oj, hvor er de blevet gode og store, og der blev "mmm'et" en del, da vi en, da de var helt varme med lidt becel på, for vi var løbet tør for rigtigt smør
GROVE MORGENBOLLER

GROVE MORGENBOLLER

Gode til morgenmad med ost og marmelade, eller som sandwichboller til frokost med f. Gær, sukker og salt røres ud i det kolde vand og melet hældes i
Grovboller med hampefrø

Grovboller med hampefrø

De smager skønt både som morgenmad med ost, smør eller chokoladepålæg – men er også rigtigt gode som sandwichbrød
Årets Fastelavnsboller med Mandelcreme og Marcipan

Årets Fastelavnsboller med Mandelcreme og Marcipan

Jeg lavede fastelavnsboller på fastelavnssøndag efter inspiration fra Valdemarsro, som var i Go'morgen Danmark og kreere de fineste boller, der simpelthen så så gode ud, at jeg måtte prøve dem
Gulerodsboller med solsikkekerner og spelt

Gulerodsboller med solsikkekerner og spelt

Bollerne er også rigtig gode som sandwichboller til madpakken, til brunchbordet eller til at spise som de er, hvis børnene skal dele ud i vuggestue, børnehave eller lignende
Hveder med kardemomme og citronskal

Hveder med kardemomme og citronskal

Derfor har jeg i dag bagt disse lækre hveder med strejf af kardemomme og citronskal - jeg ville have ønsket, at jeg havde bagt dem før, for de er simpelthen så gode
Varme “hveder” (low fodmap venlig)

Varme “hveder” (low fodmap venlig)

De her hveder er meget lig dem man kender fra bageren, og de er simpelthen så gode, at en sjældent er nok (hvert fald for mig) – det må du selv vurdere Her kommer opskriften hvert fald
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)