Gode boller kold hævning opskrifter

VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset. Da dejen er lidt klistret er det nemmest at forme bollerne hvis man har våde hænder
VIRKELIG GODE BOLLER

VIRKELIG GODE BOLLER

Efter hævningen formes bollerne og rulles i drysset. Da dejen er lidt klistret er det nemmest at forme bollerne hvis man har våde hænder
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Simon og Charlie, som stod for kurset var helt vildt gode til at fortælle og der var pænt meget teori omkring bagning også
Chokoladeboller

Chokoladeboller

) Ja for ikke at forglemme Peters vurdering - "de er skide gode", "jeg har allerede lyst til endnu en af dine chokoladeboller" og "jeg kan dufte dine chokoladeboller overalt i huset"
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Hvordan kan jeg opbevare brødet så det holder sig friskt og med den gode skorpe. Kan man bruge dejen til boller
Kløbenboller minder om mormor

Kløbenboller minder om mormor

Det gjor jeg så også idag, og kunne mærke at lakriste, yogate og alt det der ikke duede, der skulle sort te til" som i de gode gamle dage"
Spidskål med spicy salsa

Spidskål med spicy salsa

oj, hvor er de blevet gode og store, og der blev "mmm'et" en del, da vi en, da de var helt varme med lidt becel på, for vi var løbet tør for rigtigt smør
Glutenfri Flûtes

Glutenfri Flûtes

Enig super lækker også til grillen, endnu en gang tak for gode lækre opskrifter. vores solskinsboller og pizzaboller, da de er lavet efter samme princip
Varme “hveder” (low fodmap venlig)

Varme “hveder” (low fodmap venlig)

De her hveder er meget lig dem man kender fra bageren, og de er simpelthen så gode, at en sjældent er nok (hvert fald for mig) – det må du selv vurdere Her kommer opskriften hvert fald
Tranebær- og gulerodsboller

Tranebær- og gulerodsboller

Men gode er de ihvertfald. Så er der lækre og bløde boller på en kold januardag. Det er en fantastisk maskine, som rører deje, der bliver til de lækreste og blødeste boller
Hveder med kardemomme og citronskal

Hveder med kardemomme og citronskal

Derfor har jeg i dag bagt disse lækre hveder med strejf af kardemomme og citronskal - jeg ville have ønsket, at jeg havde bagt dem før, for de er simpelthen så gode
Chokoladeboller á la Slotsbageren

Chokoladeboller á la Slotsbageren

Jeg lavede fastelavnsboller på fastelavnssøndag efter inspiration fra Valdemarsro, som var i Go'morgen Danmark og kreere de fineste boller, der simpelthen så så gode ud, at jeg måtte prøve dem
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)