Bollerne blev rigtig godemed en meget sprød skorpe og en god krumme. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Chiafrø er små fine frø sprængfyldte medgode sager og med uendelig anvendelses muligheder. Chiabollerne er blevet lækre sprøde udenpå og har en god krumme, lækre med smør, en god ost og en klat æblegele
Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få godeboller ud af det – uden opskrift
Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsbollermed kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Bollerne er gode som frokostboller, tilbehør til suppe, til fødselsdag og lignende. De italienske boller er lavet medtørgær, durummel, fuldkornshvedemel og almindelig hvedemel