Gode boller med tørgær opskrifter

Gode boller

Gode boller

Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i. fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med
Grove boller i dampovn

Grove boller i dampovn

Bollerne blev rigtig godemed en meget sprød skorpe og en god krumme. Jeg har været meget spændt på at afprøve den med damp og på om mit brød og mine boller ville blive bedre
Sprøde boller med hampefrø

Sprøde boller med hampefrø

Det gav nogle meget lækre bollermed en dejlig smag og som tilmed er meget sunde da hampefrø indeholder så mange gode sager
Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

tørgær. Bollermed kakaofibermel,. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller. Afkøles på en rist og nydes med iskoldt smør
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Det gav nogle meget lækre bollermed en dejlig smag og som tilmed er meget sunde, da hampefrø indeholder så mange gode sager
Chiaboller

Chiaboller

Chiafrø er små fine frø sprængfyldte medgode sager og med uendelig anvendelses muligheder. Chiabollerne er blevet lækre sprøde udenpå og har en god krumme, lækre med smør, en god ost og en klat æblegele

Luftige grovboller

Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få godeboller ud af det – uden opskrift
Grove Squashboller

Grove Squashboller

Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Hvordan kan jeg opbevare brødet så det holder sig friskt og med den gode skorpe. Kan man bruge dejen til boller
Gammeldags fastelavnsboller med  creme og syltetøj

Gammeldags fastelavnsboller med creme og syltetøj

Der findes så mange gode kagecremer og bollerne bliver skønne og lækre. Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsbollermed kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Fødselsdage i sigte

Fødselsdage i sigte

På grund af sønnens cøliaki skal de være glutenfri og her er majsbollerne vores favorit … men måske i kender andre gode opskrifter
Mysliboller

Mysliboller

Mums de blev gode. Det ene hold bollermedmed fintrevet squash og det andet hold blev med en rest honningristet mysli
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Verdens nemmeste boller

Verdens nemmeste boller

Bollermed kornblandingJeg lyver ikke når jeg siger de er verdens nemmeste boller. Jeg plejer at bruge tørgær af den grund, det forgår ikke
Italienske grovboller

Italienske grovboller

Laves de fladere kan du også bruge dem som RIGTIG gode hjemmelavede burgerboller. De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Italienske fuldkornsboller

Italienske fuldkornsboller

Bollerne er gode som frokostboller, tilbehør til suppe, til fødselsdag og lignende. De italienske boller er lavet medtørgær, durummel, fuldkornshvedemel og almindelig hvedemel
Tips fra professionelle bagere

Tips fra professionelle bagere

Men heldigvis findes der gode råd fra Amo.   Og selv om jeg har bagt mange brød og boller, så har resultaterne være temmelig svingende