Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Disse kanelsnegle er helt fantastiske, når de lige er kommet ud af ovnen og glasuren løber ned af siderne
De syndige, men evigtgodekanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
Sneglene smager forrygende lune, men er bestemt også gode kolde, eventuelt med glasur på. Opskriften er en af de ældste jeg har i min opskriftsbog, men det er stadig den jeg bruger når der skal kanelsnegle på menuen, for de smager altså bare godt
Det eneste jeg synes er træls er at det der gode kanel i midten flyder ud når det bliver bagt. Det er min bedste vi besøger, og hun bager altid – særligt i weekenden, og sidste søndag var der nybagte kanelsnegle da vi kom ned til hende
Faktisk er det en rigtig chokoladedag hos os i dag, for i aften skal vi have konfektworkshop med nogle gode venner (efter at vi har spist confiterede andelår selvfølgelig… uhmmm hvor de dufter nede i gryden netop nu), og jeg har også lavet en raw chokoladetærte, som vi måske også finder plads til
Kagen er dejlig snadret (på den gode måde) og samtidig super nem at lave. Kanelsnegle smager altid dejligt, men jeg ville prøve med en anden slags fyld end den velkendte
Snurrerne er gode i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. Vi kender alle kanelsnegle og pizzasnegle, men “snurrer” er sneglenes lidt mere avancerede og dekorative modstykke
I vores bager i SuperBest har de så gode priser, at det næsten ikke kan betale sig at bage selv. Hvis det er en almindelig hyggebrunch uden fødselsdagsfejring eller lignende laver vi ofte en formiddagskage fx smørbagte kanelsnegle eller brunsviger, som serveres i forlængelse af brunchen
Jeg har bagte dem flere gange, og de har været lige gode hver gang. Jeg havde derfor bagt knuder med hirseflager og Mette Blomsterbergs smørbagte kanelsnegle - en opskrift der kræver rigeligt med smør
Besøg mig på YouTube og find en masse gode How-to videoer. Kanelsnegle. Jeg udvikler jævnligt opskrifter for alverdens magasiner, hjemmesider, firmaer mm