Jeg lavede sidste år en samling forslag til godenytårsdesserter. den gode, let syrlige hindbærtærte serveret med sød vaniljeis, Dooley's-moussen med karamelliseret nøddeknas eller hvad med en kaffeis fyldt med hvide og mørke chokoladebønner og lækre digestivekiks
Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. December. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Det gode æble. Æblekage med smuldredej – Smuldredej er en af mine favoritter når jeg skal lave kage. Det er nemt at have med at gøre, og du kan variere fyldet i det uendelige – frisk frugt, henkogt frugt, ja, og smuldredejen kan også varieres i smagen med mandler, nødder osv
Jeg fik desværre ikke helt gode svar fra min MR scanning af min nakke, ryg og lænd, så her i weekenden trængte vi til forkælelses mad og denne nemme og lækre chokolademousse
Dadler indeholder en let fordøjelig fiber, som er gode for maven, lindrer forstoppelse og som har vist sig at hjælpe med at forhindre kolon, prostata, lunge, endometrial, bryst, og pancreascancer
Men de her er mindst ligeså gode. Nam Nam siger jeg bare. Bare titlen siger det hele ville jeg mene – Nutellafyldte chokoladecupcakes med hindbærfrosting – Det er som englekor i mine ører
Men i stedet for at gå øverst på hylderne, hvor alt det syndige ligger, så lav i stedet disse små cookies som er spækket med andre gode sager end det hvide sukker
Cheesecake med saltkaramel og ristede mandler (4 gode portioner eller 6 små). Cheesecake + saltet karamel + sprøde og ristede mandler… Jeg har lidt svært ved at finde ord for, hvor lækkert det var