Men der er der sgu’ mange gode sager, der deler samme skæbne (jeg nævner i flæng, oksehaler, griseører og svinekæber), som – helt som de her knap så godt udseende krabater – smager helt fantastisk
Her er nogle gode ideer til sommerligt tilbehør. Men mon ikke det retter sig. Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også medgode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
Og så er der er kun tre ingredienser – tre gode ting … nå ja, og så salt. Derfor egner hvidkålssalaten her sig som tilbehør til et stort antal retter – også dem med sovs
Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidt til den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
Parmesan og smør understregede den gode smag af skinke (mit bud er, at der både var en god kogt skinke i, i selskab med en parmaskinke), og jeg var lykkelig
Men, du må tro mig, når jeg siger, at det er en virkelig skøn hovedret med mange gode elementer. Jeg lovede jo i går, at jeg ville vise de færdige retter i min gæstemenu
carbonara medspidskål, coleslaw og en æble/appelsin-salat har jeg efterhånden fået så mange gode oplevelser at jeg har mod på at gå videre i kålfamilien
I weekenden var jeg på Food Festival på Tangkrogen i Århus, sammen med to gode venner. I det Sønderjyske område prøvede vi også at lave vores eget ‘gode råd’ – en klassisk småkage fra det store sønderjyske kaffebord