Det jeg godt kan lide ved Lidl er kvaliteten og udvalget af deres produkter. Meddurummel til at give den gode skorpe og med tomater, frisk rosmarin, god olivenolie og flagesalt på toppen
Opløs gæren i vandet, og tilsæt herefter alle ingredienserne, undtagen melet, og bland godt sammen. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
En flûte så lækker og sprød, et knagende godtbrød. Det kan virkelig godt betale sig at bage nogle lækre flutes selv til suppen eller bare som tilbehør til maden, det smager nemlig så vidunderligt
Ælt dejen godt og tilsæt mere mel efter behov, dejen må ikke blive for tør. Vej Durummel af og kom salt der i, kom blandingen i vandet og kom så hvedemelet i lidt efter lidt sammen med parmesanosten
på en røremaskine, eller ælt dejen så godt som du kan i hænderne. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Bag dem på en pizzasten, som er blevet rigtig godt gennemvarmet i ovnen eller på en grill. Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne
Et godt tip til dej og brød generelt. Den må dog godt “rive lidt i bordet” og være blød og smidig. Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt
Men man skal jo aldrig dømme på udseendet, og de smager altså rigtig godt, selvom de er grimme. Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller
Vælt dejen over i en bageplade med bagepapir og glat den ud så godt du kan med håndfladen. Rør olie med hakket basilikum og dryp over brødet, mens det stadig er lunt
Rør hele baduljen godt sammen (ca. Dagen efter vendes den ud på et meldrysset bord, hvor den æltes igennem, deles i to lige store dele og herefter formet til to fine brød