Godt brød med surdej opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

Først og fremmest syntes jeg første step til et godtbrød er. Jeg gad ikke lave det, fordi jeg forstod ikke hvorfor det ikke altid blev godt
Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Sprøde, smagfulde flutes uden surdej

Det går ellers godtmed ham. I modsætning til mange købe-flutes, der ofte smager totalt kønsløst, kan man sagtens lave et godt og smagfuldt flute uden brug af surdej
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Lav gerne brødet i en røremaskine, da det er vigtigt at det bliver æltet rigtig godt. Det er godt både til morgenmad eller brunch, eller som tilbehør til en lækker varm ret, fx suppe
Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Let og lækkert Morgen brød / boller / flutes

Jeg prøvede for nogle år siden at lege medsurdeje til hvidt brød, og det fungerede da også sådan nogenlunde godt, jeg var bare vildt dårlig til at holde den i live og så forsvandt det sjove lidt (ja og så nåede vi ikke at spise alt det brød jeg lavede
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Rør dejen godt sammen ( bedst i en røremaskine). Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Jeg synes, det er nemmest at røre dejen til et brød ad gangen, og derefter sætte dem ind i ovnen samtidig
Francescone brød

Francescone brød

bare bruge surdej i stedet, men det fungerer rigtig godtmed en biga, som er lidt mildere i det. Også det her brød blev bagt med mit bagestål i stedet for bagesten, det fungerer altså virkelig godt
Brød med soltørrede tomater og oliven

Brød med soltørrede tomater og oliven

Jeg er ikke smagsforskrækket om morgenen, tvært imod, der må godt være lidt power på smagsindtrykkene og her gør dette brød sig yderst godt
Projekt Brød

Projekt Brød

Man kunne godt forstille sig det vil gå hurtigt.     Bogen er bygget op på den måde at den starter med anvisninger på hvordan man laver en kultur og sidenhen en surdej og til sidst basisbrødet
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Min “bibel” indenfor brødbagning er bogen Meyers Bageskole, som jeg synes man skal investere i, hvis man godt kan lide at nørde tingene helt i dybden
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

ja det kan man sagens og med lige så godt resultat. Brødet er ikke heeelt så godt, men stadigvæk noget bedre end bagerens
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det med solsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
Epi - brød med krumme

Epi - brød med krumme

Da blandes alle ingredienserne til grunddejen i surdejen og æltes godt. Falsk surdej. Lad være med at tilføje mere mel end i opskriften, så bliver brødet bare tungt
Solsikkerugbrød uden surdej

Solsikkerugbrød uden surdej

Jeg valgte at røre den sammen i hånden, for mine arme trænger til lidt muskler, og man kan jo ligeså godt tage al den motion og træning med, som man kan få
Kernerugbrød u. surdej

Kernerugbrød u. surdej

Jeg eeeeeelsker et godtrugbrød fyldt med spændende kerner, og som knaser lidt i kanten. Godtkernerugbrød uden surdej
Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Glutenfrit rugbrød bagt med surdej

Brødet er bagt medsurdej, som jeg selv har lavet, men det er muligt at købe en surdej i helsekostbutikkerne
Opskrift på Surdejs Foccacia

Opskrift på Surdejs Foccacia

Tilsæt dernæst grahamsmel og hvedemel og bland det godt sammen. Brødtype. Jeg har allerede en anden opskrift på Foccacia som er uden surdej, men denne her opskrift på foccacia er medsurdej, hvilket giver foccaciaen en meget mere saftig krumme