Vi spiser dem med et godt lag økologisk smør og intet andet. De er et sikkert hit her i huset og der skal også helst et lille lager i fryseren som hurtigt kan tages op enkeltvis og varmes på brødristeren
Surdejsbrød Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et. Når dejen er æltet godt, laver du en glutenprøve ved at tage dej mellem to fingre og strække dem fra hinanden så meget du kan – hvis dejen ikke knækker over har den bestået prøven og er klar til at stille til hævning
Men skal man lige sige een negativ ting, så kunne de godt have bedre styr på deres underleverandører, altså håndværkere der er der meget korte dage, og derfor jo heller ikke bliver færdige, det er ikke i orden
Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
Herefter røres der et par minutter til alt melet er godt rørt sammen med vandet. Brusebadsboller er en langtidshævet dej, som kræver nærmest ingen arbejde, specielt når muskelkrafterne hentes i en røremaskine