Godt langtidshævet brød opskrifter

Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Jeg kan bedst lide et godt og groft brød. Langtidshævetbrød. Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld
Langtidshævet glutenfri boller

Langtidshævet glutenfri boller

Resultatet blev rigtig godt og de smagte tilmed skønt. Det er simpelthen bedst med langtidshævet dej. Langtidshævet glutenfri boller, ca
Langtidshævet æbleboller med kanelsukker

Langtidshævet æbleboller med kanelsukker

Vi spiser dem med et godt lag økologisk smør og intet andet. De er et sikkert hit her i huset og der skal også helst et lille lager i fryseren som hurtigt kan tages op enkeltvis og varmes på brødristeren
Francescone brød

Francescone brød

Også det her brød blev bagt med mit bagestål i stedet for bagesten, det fungerer altså virkelig godt
Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

Når man bager brød i hævekurv skal man huske at drysse kurven godt med mel så dejen ikke hænger fast

Langtidshævet speltbrød

Surdejsbrød Jeg har længe godt kunne tænke mig at lave et. Når dejen er æltet godt, laver du en glutenprøve ved at tage dej mellem to fingre og strække dem fra hinanden så meget du kan – hvis dejen ikke knækker over har den bestået prøven og er klar til at stille til hævning
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Brødet er ikke heeelt så godt, men stadigvæk noget bedre end bagerens. Den kan godt tåle at hæve længere
Opskrift på Langtidshævet Pizzadej

Opskrift på Langtidshævet Pizzadej

Selvfølgelig kan man godt tilsætte lidt durum, hvis man vil have den lidt grovere, men jeg foretrækker nu denne helt fine udgave
Det Nye Brød fra HTH

Det Nye Brød fra HTH

Men skal man lige sige een negativ ting, så kunne de godt have bedre styr på deres underleverandører, altså håndværkere der er der meget korte dage, og derfor jo heller ikke bliver færdige, det er ikke i orden
Foccacia med timian og havsalt

Foccacia med timian og havsalt

Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
Brusebadsboller

Brusebadsboller

Herefter røres der et par minutter til alt melet er godt rørt sammen med vandet. Brusebadsboller er en langtidshævet dej, som kræver nærmest ingen arbejde, specielt når muskelkrafterne hentes i en røremaskine
Sprøde langtidshævede flutes med chiafrø

Sprøde langtidshævede flutes med chiafrø

Du behøver ikke at ælte den – bare rør den godt sammen, så alt melet er vådt. Langtidshævet dej gør det hele lidt nemmere at have med at gøre