revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Jeg har smurt den med en rød peber pesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet goudaost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
Tilsæt goudaosten og vend godt til den er smeltet. Men fra tid til anden får jeg en umådelig lyst til en stor portion lækker, cremet pasta – helst med noget ost og en lille smule kød
mini Romaine salathoveder 2 avocadoer 1/2 citron 2 store bøftomater 1/4 agurk i tern Friskhakket persille Goudaost i tern (kan købes i poser) Ristede, saltede cashew nødder Olivenolie Kog af afkøl perlebyggen (læs på pakken hvor meget og hvor længe)
Jeg har før lagt opskrifter ind på Spinat-lakse lasagne (find opskrift her) eller på Hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost (find opskrift her), men jeg har opdaget, at jeg ikke har fået delt opskriften på en helt traditionel lasagne med jer, og det er da en fejl
revet ost – det kan være parmesan, det kan være gouda eller mozzarella. Jeg brugte en stump af en Mammen Guldost, der var blevet for vanskelig at skære skiver af til ostemaden
Smelteost efter præference (gouda/emmentaler/havarti/gedeost/gorgonzola osv. –> Når de er færdige, tages de ud, hvorefter man kommer ost på først og derefter grøntsagerne