En Ribeye er udskåret fra nakkestykket på oksen/kalven, og er oksens svar på en nakkekotelet. Weekenden står for døren og menuen siger grillet ribeye og en dejlig flaske rødvin
Vi vil gerne have flere med på trillebøren, som synes, grøntsager er spændende at tale og skrive om, og som er med på, at gourmet ikke behøver være lig med dyrt og besværligt
Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
200 gram hakket gris/kalv. 200 gram hakket gris/kalv. Det er blæsevejr og efteråret er over os. det betyder så til gengæld, at Hokkaidohøsten er i fuld gang
200 gram hakket gris/kalv. 200 gram hakket gris/kalv. Det er blæsevejr og efteråret er over os. det betyder så til gengæld, at Hokkaidohøsten er i fuld gang
En Ribeye er udskåret fra nakkestykket på oksen/kalven, og er oksens svar på en nakkekotelet. Weekenden står for døren og menuen siger grillet ribeye og en dejlig flaske rødvin
Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. Rosastegt kalv med artiskokcreme. rosastegt kalv med artiskok creme & stegte kartofler med sprød serrano
Carpaccio - klassisk med kalv, parmesanost og pinjekerner. Rosastegt kalv med artiskokcreme. rosastegt kalv med artiskok creme & stegte kartofler med sprød serrano
det var en fantastisk gourmet oplevelse og min "anmeldelse" giver den ikke retfærdighed - jeg ved ikke hvad halvdelen af de ting jeg fik hed, og det hele var tilberedt med en masse tilbehør jeg ikke kan huske eller kender