Gourmet retter opskrifter opskrifter

Høns i asparges

Høns i asparges

Dét en gourmet ville kalde mundrette stykker. Du kan bage dem selv, hvis du har et krustadejern, eller rettere sagt koge dem, for de bliver kogt i olie, men det er helt sikkert meget nemmere at købe dem
Tapas - Madsvinene 2:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 2:2 - April 2013

Hvis nu Jan åbner en flaske rødvin mere kan vi lige klare de sidste tre retter. Så er vi kommet til anden del i Madsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole
Intens chokolade med crispy topping 3:3

Intens chokolade med crispy topping 3:3

Klik på linket for at se de andre retter. min 3-retters julemenu, som er i gang. Så er det desserten i. Lige en opfrisker på, hvad menuen bestod
Dukkah - De kan noget i Nordafrika!

Dukkah - De kan noget i Nordafrika!

Morten Mygind som er ejer og køkkenchef har en forkærlighed for det spanske køkken, og han laver hans egne fortolkninger af retter fra det spanske køkken
Ingefærrisotto & citronlaks

Ingefærrisotto & citronlaks

Men jeg sagde til hende, at jeg gerne ville lave maden, hvis hun skrev nogle retter op, som hun kunne tænke sig
Fejringsmiddag på Restaurant Relæ

Fejringsmiddag på Restaurant Relæ

Restaurant Relæ var min første virkelige gourmet restaurant oplevelse, og jeg var “blown away” af timingen med servering af de forskellige retter – vi følte på intet tidspunkt at der gik for kort eller lang tid mellem retterne – historierne der blev fortalt om vin og mad, indretningen, stemningen og kreativiteten i opskriftsudviklingen