På menyen finner man typiske Franske retter, her er ett lite utvalg. Gourmet restaurant i fancy omgivelser på Gamle Kongevej på Fredriksberg i København
Dét en gourmet ville kalde mundrette stykker. Du kan bage dem selv, hvis du har et krustadejern, eller rettere sagt koge dem, for de bliver kogt i olie, men det er helt sikkert meget nemmere at købe dem
Hvis nu Jan åbner en flaske rødvin mere kan vi lige klare de sidste tre retter. Så er vi kommet til anden del i Madsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole
Vi vil gerne have flere med på trillebøren, som synes, grøntsager er spændende at tale og skrive om, og som er med på, at gourmet ikke behøver være lig med dyrt og besværligt
når man sammenligner med aftenens øvrige retter, som holdt et højt niveau. 4 x 6 retter. 3 x 5 retter. Forude venter en dejlig aften sammen med vennerne
Morten Mygind som er ejer og køkkenchef har en forkærlighed for det spanske køkken, og han laver hans egne fortolkninger af retter fra det spanske køkken
Restaurant Relæ var min første virkelige gourmet restaurant oplevelse, og jeg var “blown away” af timingen med servering af de forskellige retter – vi følte på intet tidspunkt at der gik for kort eller lang tid mellem retterne – historierne der blev fortalt om vin og mad, indretningen, stemningen og kreativiteten i opskriftsudviklingen
Mange retter. Udsigt til køkkenet - Nørre vissing kro. I anledningen af vores 5 års bryllupsdag har jeg inviteret fruen på middag og overnatning på Nørre vissing kro