Gourmet opskrifter

Hachét Gourmet Burger

Hachét Gourmet Burger

D I onsdags tog jeg med en veninde ud og spist frokost på Chicos Cantina, en mexi restaurent der ligger på Borgergade 2, i går tog kæresten og jeg på Nagoya running sushi og i dag har vi så været på Hachét Gourmet Burger. Kæresten var også tilfreds med sin Hachet Special burger Jeg kendte slet ikke Hachét Gourmet Burgers før jeg faldt over et tilbud på hvor man fik 2 stks burger til éns pris - og da Christian er stor fan af en god burger (mon ikke alle mænd er det
Chokoladefugdekage - kokkens dessert!

Chokoladefugdekage - kokkens dessert!

Kan kokken holde fødselsdag uden chokolade. Not this year mate. Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage
Hjemmelavet burger

Hjemmelavet burger

Gourmet salt. Jeg lavede i går hjemmelavede burgere. Alt var hjemmelavet. Det var første gang jeg selv har bagt bollerne også så var lidt spændt på hvordan de blev
Skinkegryde med rødvinssovs

Skinkegryde med rødvinssovs

1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce. 1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce. 400 gr. skinkekød i tern. 50 gr. bacon i tern
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Weekenden står for døren og menuen siger grillet ribeye og en dejlig flaske rødvin. Sådan en lækker bøf kan man aldrig gå helt galt i byen med
Høns i asparges

Høns i asparges

Dét en gourmet ville kalde mundrette stykker. Høns i asparges – Når familien samledes til jule-, påske- eller søndagsfrokost i slutningen af 50’erne, starten af 60’erne, var det næsten altid sikkert som amen i kirken, at der blev serveret tarteletter med høns i asparges – lavet fra bunden
Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Madsvinene har indtaget Aarhus Efterskole. Jeg har rystet posen og taget 6 forskellige små hapsere op. Så vi spiser tapas og drikker spansk vin
Madplan Uge 46: Efterårsmad

Madplan Uge 46: Efterårsmad

S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 1. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. -. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8. - l