Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grilledegrøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Mens grøntsagerne steges pågrillpanden, steges mørbradbøfferne på en anden pande. Smid gerne mørbradbøfferne pågrillen, det bliver de bestemt ikke værre af
Så er denne opskrift på nudler med halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce helt perfekt til dig. Hvis du ikke er stødt på det før, kan jeg fortælle, at det er en fast, salt og forholdsvis neutralt smagende ost, der er perfekt til at stege sprød på panden
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned pågrill bar stadiet
Grøntsagerne blandes i dressingen, som bagefter stilles på køl indtil kødet er klart. Weekenden bød på Pulled pork, og mange vil nok mene at dette er langt fra den originale udgave, da denne udgave blev tilberedt i ovnen
Pensl hvert stykke ristet brød med olivenolie og drys gremolaten på brødet. Brun herefter kalveskankerne i 2-3 minutter på begge sider. Tænd ovnen på 200 gr. Læg låg på gryden og sæt den i ovnen i 1 ½ time. Crostini med gremolata1 bundt bredbladet persille1 økologisk citron1 fed hvidløg12 skiver ristet brødolivenolieRist eller grill brødet