Græsk farsbrød 2 løg, meget finthakket. 2 fed hvidløg, finthakket. 2 æg. 10 sorte oliven uden sten, halveret. 500 g hakket lammekød www.valdemarsro.dk
Græsk farsbrød med panchetta I midten af farsbrødetlægges smuldret feta. Kom alle ingredienserne til farsen – med undtagelse af oliven og feta – i en stor skål og rør det sammen Solveig Thomsen
LCHF-kyllingefarsbrød Vi har før lavet en græsk version med svinekød - denne gang blev det med kylling og masser af smag fra de sorte olivenLCHF-HVERDAG
LCHF: Græsk farsbrød med tzatzikiLæg den på bagepapirsklædt plade og form den aflang. Bland med græsk yoghurt, hvidløg og smag til med salt og peber LCHF-HVERDAG
Græsk Farsbrød Bland kød med løg, æg, mælk, rasp, havregryn og krydderier og smuldr fetaosten deri. ½ æg. Det er den lidt børnevenlige af snakken, uden skarpe smagsvarianter hvidløg og oliven, men ikke desto mindre smagte det rigtig godt En verden af smag!