De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderier og hvidløg. Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd
Jeg køber helst mit friskhakket hos slagteren)50-100 g fetaost - smuldretfriskhakket persille1 ægTørrede krydderier (fx oregano, timian osv. Græsk yoghurt (fedtprocent efter behov, men yoghurt med lav fedtprocent kan skille)2 agurker, revet groft på rivejernHvidløg efter smag og behag (jeg bruger max 1 fed)En lille smule citronsaftEn lille smule akaciehonningSaltPeber
krydderier - helst friske - brug gerne rigeligt. krydderier - helst friske - brug gerne rigeligt. Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt
Mos kartoffelkødet i en skål og bland det godt med græsk yoghurt, limesaft og salt og vend derefter majs, koriander, peberfrugt og bønner i og fyld dine kartoffelskaller med fyldet
lækre, velduftende og -smagende samt stærke krydderier. Krydderier som vi danskere normalt ville putte i julesmåkagerne – nelliker, kardemomme og kanel – men også stærke ingredienser, som ingefær, chili og hvidløg
græsk yoghurt. Der er mange krydderier i indisk mad. Og det er jo ikke bare krydderier, som de fleste danskere kender dem – stødt – næ, du det er hele krydderier
lidt græsk yoghurt. Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
græsk youghurt. Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. 3 dl græsk youghurt. 2 spk Garam Masala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garam masala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt