Græskar chutney opskrifter

Græskar chutney

Græskar chutney

En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney. Det er højsæson for græskar lige nu. Den kan jo laves på mange forskellige måder, men her er et bud på en enkelt chutney, med sur-sød-stærk smag
Grønne linser med kål og grøn karry

Grønne linser med kål og grøn karry

græskarchutney. Server med en god chutney, prøv f. Mad kan være grøn på flere måder. Denne ret er med grønne linser og grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager
Kål og kikærter a la tandoori

Kål og kikærter a la tandoori

Server retten rygende varm med græskarchutney til. En anden efterårsspise er kål. Som jo findes i mange varianter… i dag stod den på hvidkål
The Devil wears Prada and eats key lemon pie..

The Devil wears Prada and eats key lemon pie..

Men det kunne godt være græskar. Som hovedret bestilte jeg deres "Voodoo Lamb" - et nyrøget stykke lammesteg, skåret i skiver, drysset med mynte og den LÆKRESTE chutney af
Tofu med grøn karry og spinat

Tofu med grøn karry og spinat

Server med ris eller pasta og en god chutney (prøv for eksempel en græskarchutney). Hektisk mandag uden de store planer for middagen

Græskarchutney

Mos græskarchutneyen groft – f. Skær græskar i tern. En svært vanedannende chutney. Hæld græskarchutneyen i skoldede glas (evt

Græskarchutney

En svært vanedannende græskarchutney. Skær græskar i tern. Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca