Hæld vandet fra mos med en gaffel eller sådan en kartoffelmoser (ved ikke hvad den hedder…. Disse græskar tærter lavede jeg igår da min forældre kom på besøg
Jeg bruger også nogen gange andre krydderier og en anden type grønsager end gulerod, som bladselleri, squash eller græskar, i en mængde der er tilsvarende
Efter kogetiden tages gryden af varmen, og det hele blendes til en fin mos. Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Skrab græskarkødet ude af skallen og mos kødet i skål for sig. Mos dadlerne til en ensartet masse. Skær hokkeido græskaret i både og rens det for kerner
Vandet drænes fra og græskarternenemoses eller blendes til en glat mos. Søndag var Oskar, Vitus og jeg en tur på indkøb, da Oskar simpelthen ikke kunne leve uden et par store græskar
Stærkt insirereret af Madbandittens græskarmos med parmesan fremkm denne her opskrift. Mosen er super mættende pga indholdet af både kokosolie, kokosfløde og gedeost
Sigt vandet fra græskarstykkerne og blendt dem til mos. Måske er det fordi jeg har fået Charlie at hyggefaktoren bare har taget et højdespring, jeg ved det ikke, jeg ved bare at jeg er i et helt utrolig godt humør og derfor er de ekstre nødvendigt at bage græskartærte igen i år
Læg de kogte græskartern, banan og dadler i en skål og mos det med stavblenderen. For læææænge siden lagde jeg min hjemmelavede græskar bananbrød op her på bloggen, find opskriften her
Græskaret skylles, halvveres og skæres i skiver. Hjemmelavet mos er faktisk slet ikke så uoverskueligt – og slet ikke når man laver til laaaaang tid, ved at lave portioner til fryseren