Rør risengrød, sukker, vanillesukker og mandler grundigt sammen med en ske. Fedtet kommes i en skål sammen med sirup og vanille og piskes til skum med de kolde piskeris
Proteinrig havregrødmed chia og chokolade. Grød. Dette indlæg sætter fokus på vigtigheden af morgenmaden, og giver dig inspiration til, hvordan du starter dagen med et smil, en omgang morgenmad og en glad krop
Når æblegrøden og raspen er afkølet lægges det sammen i lag med flødeskummet - slut af med flødeskum på toppen - læg det gerne i en glasskål, så man kan se de fine lag
Grunden til, at jeg påstår den kan spises som morgenmad er, at bunden er lavet på havregrød (gode kulhydrater) og toppingen bidrager med sunde fedtsyrer og proteiner)
Vanille tilsættes og grøden kommes i bøtter. Af rarbarberne lavede jeg rarbarbergrød og rarbarbersaft. Da jeg kom hjem, gik jeg i gang med at klargøre stikkelsbærrene ved at skylle og ribbe dem
Nu er julen for alvor ved at nærme sig, og det er derfor på tide at få bagt det sidste julebag, fået lavet risengrød - til risalamande (hvis det skal stå og trække natten over) og få hygget rigtigt med familien
Æblegrød. Så med gummistøvler på og spand i hånden bedrog jeg ned for at hente æbler. Jeg bruger som regel ikke sukker hvis æblerne er søde, men jeg syntes heller ikke grøden skal være for sød
Tilsæt eventuelt mere havregryn så dejen har en god konsistens lidt lige som tynd grød. Blend med en stavblender havregryn, bagepulver, vanille, banan, æg og mælk
Risene koges, som når der laves risengrød - Altså der røres ofte. En gryde med mælk sættes over blus. Vanillestangen halveres og kornene fra den ene halvdel