Grød opskrifter

Chia Grød

Chia Grød

De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
32 0
Bagt grød med banan

Bagt grød med banan

Jeg laver ofte grød til morgenmad, og tænkte at jeg skulle prøve at smide den i ovnen i stedet. Det blev så lækkert og gav et ekstra tvist til grøden
20 0
Bagt grød med banan og nødder

Bagt grød med banan og nødder

Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
16 0
GRØN GRØD GIR GOD ENERGI & EFFEKTIV FORBRÆNDING

GRØN GRØD GIR GOD ENERGI & EFFEKTIV FORBRÆNDING

Derfor finder du ikke broccoli i min grønne morgengrød, men i stedet. Syntes du helt ærligt også, at ”spis mindre og motioner mere” er ved at være lidt forældet og føler du også, at der er andet, som spiller ind på din energi og forbrænding, så vil dette studie interessere dig
8 0
Grød med blåbær og banan

Grød med blåbær og banan

J. e. g. e. r. k. æ. m. p. e. f. a. n. a. f. g. r. ø. d. J. e. g. e. l. s. k. e. r. d. e. t. i. a. l. l. e. a. f. s. k. y. g. n. i. n. g. e. r. o. g. s. p. i. s. e. r. d. e. t. g. e. r. n. e. d. ø. g. n. e. t. r. u. n. d. t. I. d. a. g. k. o. m. m. e. r. e. n. a. f. m. i. n. e. y. n. d. l. i. n. g
7 0
GRØD

GRØD

Jeg havde helt glemt hvor lækker grød kan være. Herhjemme blev søndag morgen startet meget langsomt med denne lækre grød
4 0
God grød

God grød

Drys lidt mysli, eller nødder over din grød,. Grød. Og grød er og har altid. Ved at komme en spsk gryn i lige før kogetiden er færdig, får man lidt mere bid i grøden og hvis du topper med mysli, knaser det godt
4 0
GRØD

GRØD

Jeg havde helt glemt hvor lækker grød kan være. Herhjemme blev søndag morgen startet meget langsomt med denne lækre grød
4 0
God grød

God grød

Grød. Og grød er og har altid. Ved at komme en spsk gryn i lige før kogetiden er færdig, får man lidt mere bid i grøden og hvis du topper med mysli, knaser det godt
4 0