grønne asparges. Jeg har valgt at lave denne aspargessuppe på en base af hønsekødssuppe. Når grøntsagerne er ved at være bløde hældes hønsekødssuppen over
Skær en grøn asparges i tynde strimler med en tyndskræller og læg dem i isvand. 400 g grønne og hvide asparges. 8-10 dl grøntsagsbouillon. 400 g grønne og hvide asparges. 8-10 dl grøntsagsbouillon
Grønaspargessuppe med nye kartofler. Denne uges tema er en af årstidens grøntsager. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
Bræk enderne af de grønne asparges og skyl dem. Rul serranoskinke omkring de grønne asparges. -)1 kg hvide asparges1 skalotteløgOlivenolie1 liter grøntsagsbouillon2 dl piskefløde½ citron100 gr grønne asparges100 gr serranoskinkeSkrald de hvide asparges med en tyndskralder. Hæld grøntsagsbouillonen på og lad suppe simre i 20-25 minutter. Servér suppen med de grønne asparges og bresaola 1 kg hvide asparges. 1 liter grøntsagsbouillon. 100 gr grønne asparges
lavet retter med masser af grøntsager, fungerede det egentlig fint. Aspargessuppe. det nemt løses, hvis man ikke blander ost eller kød ind i grøntsagerne – så