Dertil en hjemmelavet grønpesto, en aioli og naturligvis er par hvidløgsbrød. Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr
Kom ingredienserne i en foodprocessor og kør det til det er fint grønt pulver. Jeg har kommet det meste i små poser og kommet i fryseren til diverse kartoffelsalater, pastasalater osv
Af fyld kan du bruge nærmest alt fra grøntsagsskuffen køleskabet – forårsløg, radiser, æbler, grøn salat, spidskål, gulerodsstrimler, ærter, rødløg, oliven, bagt aubergine osv
Fordel dem over det grønne, hvorefter ribs, chips og blue cheese fordeles. Sammen med ribsene er det altså en virkelig lækker mundfuld til frikadellerne og kartoffelsalaterne
I løbet af sommeren kan man pludselig godt få spist en masse kød og ikke helt så meget grønt, så nogengange skal der en ren grøn middag på menuen hos os
Vi kan heller ikke gå gennem en sommeruge uden kold kartoffelsalatmed nye ærter og radiser. Sprøde blomkålsdeller med parmesan og forårsløg serveret med en frisk tomatsalat med nektariner, pesto og feta
tærte med hvide og grønne asparges. jeg er grøn af misundelse. kartoffelsalatmed nye ærter og radiser. De kan passende spises med en pesto af ramsløg, som der er masser af lige nu
På den måde bevarer du smagen fra en klassisk grønbasilikumpesto, men denne version er billigere, da du ikke bruger pinjekerne og nøjes med halvdelen af den mængde frisk basilikum, der ellers skulle i