Brug kompotten som dressing på grønsalat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Mos imens kartoflerne, spæd med kartoffelvand eller lun mælk, til mosen har en passende konsistens, tilsæt olivenolie eller smør og smag til med salt og peber
Kæresten købte ind i går men vi tog impulsivt ud til mine forældre og fik tiltusket os lidt god aftensmad der bestående af culottesteg, kartofler, salat og hvidløgsbrød - uhm
En pose frosne grønne bønner (eller et bundt friske). Dog lå der et par søde kartofler og kiggede sødt på mig, så de fik lov til at komme med hjem, og det kom der denne lækre salat ud af
Serveres med en god salat til og evt. kartofler. Grønsagsdellermed quinoa og broccoli. Her er de blandet med broccoli, brug gerne den bedste del af stokken
servere en god, grønsalat til, hvis retten skal fungere som et hovedmåltid. Bagte kartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Spis medsalat til, eventuelt små smørristede kartofler. Varm en mellemstor stegepande op med smør eller kokosolie, sæt farsen på panden med en ske som deller
Serveres fx med kød og kartofler, eller til frokost sammen med et par skiver rugbrød. Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem