Netop hokkaido og grønkål er der kommet denne lækre og enkle salat ud af. Jeg er særligt glad for efterårssæsonen, hvor man kan købe danske rodfrugter, hokkaidogræskar, grønkål og andre slags kål samt æbler og pærer
Fjern ”stokken” og hak grønkål. Hak salatløg fint eller i tynde både. Kom dressingen hen over salaten, lad den trække i 5 minutter. 2-3 blade grønkål. 1 salatløg
Fin snit grønkål og rør dressingen sammen. En fyldig salat med masser af smag og rig på gode råvarer. Fordel den ud over grønkål og lad den står og trække ved stuetemperatur
Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed