Stryg ned til din nærmeste fiskehandler og smæsk dig med snowcrab, grønlandskerejer. Anret på tallerkener lidt rejer, stykker af krabbekød, stegte kammuslinger, appelsinfileter, palmemarv og læg en teske lakserogn på toppen
600 g rejer eller ca. 1 kg, hvis du vælger dem med skal – jeg havde lidt af hver, både de små grønlandske og dem, der har fået lov at beholde halespidsen på. Da de 20 minutter var gået, kom de svitsede grøntsager og rejerne i risen og varmet godt igennem. 600 g rejer eller ca. 1 kg, hvis du vælger dem med skal – jeg havde lidt af hver, både de små grønlandske og dem, der har fået lov at beholde halespidsen på
Af proteiner valgte vi frosne, grønlandskerejer for at prøve noget andet end den gængse kylling. Hvis du har lyst til kød, skærer du dit valgte kød i passende stykker eller tager din skålfuld letoptøede rejer og putter det ned i saucen sammen med grøntsagerne, bringer det hele i kog og koger 5 minutters tid til kødet er gennemstegt
Marinerede sild, krydrede julesild, karrysild,gravad laks, grønlandskerejer, fiskefilet med remoulade, hjertesalt med grillet rød peber, Antonius mørbrad med champignon a la creme, flæskesteg med rødkål, andelår confit, julemedister,skønne oste, fransk juletræstamme, ris a la Mande, julekonfekt, kaffe og te