Hæld vandet fra og afkøl aspargesernemed koldt vand. Tag ægget op med en hulske. Riv parmesan udover. Smør en bradepande med olivenolie og læg aspargeserne ovenpå
Grøn salat medasparges og parmesan. Fordel til sidst flager af parmesan over salaten. Det er en dejlig grøn salat medasparges og andet grønt vendt i en god dressing
parmesan. Denne risotto af den grønne slags havde jeg tidligere lavet med god erfaring, men synes at den lige manglede lit mere grønt, hvilket jo også skulle være godt for øjnene, så der blev lige tilføjet lidt en ekstra detalje med sugarsnaps, hvilket var et hit i mine øjne
Drys revet parmesan over retten og pynt med dild. Skær forårsløg, gulerødder og grønneasparges i aflange, skrå stykker og blanchér grøntsagerne i saltet vand
En frisk og lækker forårsret når de nye sprøde, grønneasparges kommer frem i butikkerne. Steg asparges på en pande med lidt olivenolie, halvt glas vand og lidt salt, lad det simre ved svag varme dækket med et låg
Sæt en peberkværn på bordet og parmesan sammen med et rivejern. parmesan. Løg og hvidløg svitses kort i en god mængde olivenolie, asparges tilsættes og svitses kort
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønneasparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Tilbehøret til den "grønne" lasagne blev de to store skaftkoteletter som lå og ventede i fryseren. Herefter jævnes saucen med en passende mængde maizena-mel