Opskriften her blev jeg inspireret til efter at have set en opskrift hos Det grønne speltinferno. Pandekager med squash og fyld af bladbeder, forårsløg og feta
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønnebønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Prøv fx Hummus / Mango-dip / Soltørret tomat pesto / Haydari – peberfrugt og feta dip / Edamamepure. Det kan fx være til Pasta med cremet græskarsauce / Asiatisk grøn salat med lime-ingefær-dressing / Sommersalat med jordbærdressing / Kylling og kokos-cashewsauce
bønner til mig. Tomat/avocado/feta salat til. Pasta med kødsovs. En lidt mere almindelig uge, heldigvis. Jeg har fødselsdag og får selskab af en hel masse Forrygende Fruer på lørdag, men det fortjener sit helt eget indlæg