Forårets grønnebønner smager dejligt letkogte med en syrlig marinade. Krydr med salt og peber. Rør rødløg, hvidløg, olie, citronsaft og persille sammen
Øv bøv, men så var det da godt at fryseren bød på en halv pose frosne grønnebønner. Det bliver dejligt med en forlænget en af slagsen, og fredag vil jeg nyde at få besøg af en kollega til lidt eftermiddagshygge
Peberfrugten skæres i bitte små fine tern og det samme gøres med jalapeno´en og hvidløg. Dejlig spicy aftensmad, men man kunne godt nøjes kun med dressingen til bønnerne og så kun krydre laksen med salt og peber
grønnebønner (fra frost). Menuen stod på laks med salat, men kæresten opdagede en pose bønner bagerst i fryseren og spurgte om vi ikke kunne spise dem til
grønne asparges. Asparges, løg, hvidløg og basilikum skæres ud i grove stykker og steges i bunden af en stor gryde i en lille smule fedtstof (jeg bruger smør)
Hak hvidløg fint og put lidt olivenolie på en pande. denne salat jeg lavede forleden med rejer og mandler, der både smager fantastisk og er fuld af sunde ingredienser