Grønne linser salat opskrifter

Lun salat med linser, blomkål og mango

Lun salat med linser, blomkål og mango

Hvordan har du det med grønnelinser. En god måde at spise linser på er i salater. Vend blomkål og løg med linserne og kom blandingen i et fad
Vegetar lasagne med grønne linser

Vegetar lasagne med grønne linser

en god salat til. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Ovnstegt kyllingbryst med grøn linse-appelsin-chili salat

Ovnstegt kyllingbryst med grøn linse-appelsin-chili salat

Skønne grønnelinser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Kartoffelsalat med grønne linser.

Kartoffelsalat med grønne linser.

Salaten er rigtig lækker og fyldig og her til aften blev den serveret som tilbehør til en monster entrecote og kogte grønne asparges
Italiensk salat med nøddeost og balsamico

Italiensk salat med nøddeost og balsamico

Grillede squash, friske tomater, grønnelinser, basilikum, artistokker, oliven og rødløg. Anret et fad med salat nederst, herefter de stegte squash, tomater og de kogte linser, toppet med artiskokker, oliven og en smule balsamicoeddike
søde kartofler med fyld af linser og svampe

søde kartofler med fyld af linser og svampe

Servér en salat til, fx broccoli/blomkålssalat med nicoisedressing. 100 g sorte belugalinser eller grønnepuylinser. Kog linserne i vand, der dækker, 20 minutter. Hovedretter 100 g sorte belugalinser eller grønnepuylinser
Speltsalat med linser, sød kartoffel og feta

Speltsalat med linser, sød kartoffel og feta

Speltsalat med linser og sød kartoffel. Skyl linserne under koldt vand i en sigte. Har du indimellem en kød fri dag, så er denne salat et godt bud på en fyldig og mættende salat, som er rig på kostfibre
En lækker salat med belugalinser

En lækker salat med belugalinser

Skær tomater i små tern og snit den grønne del af forårsløget (Gem den hvide del til en anden god gang, med mindre du er meget glad for rå løg)