Grønnelinser er en af mine favoritter. Når man som jeg gerne vil spise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
TIlsæt de kogte grønnelinser, bruger du linser fra dåse, skal de blot drænes og skylles først. One-pot-pasta med fuldkornspasta og grønnelinser Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 12 Minutter Tid i alt 22 Minutter Nem og velsmagende hverdagsret der mætter. spaghetti 480 g kogte grønnelinser (svarer til to dåser drænede) 200 g spinat Havsalt Friskkværnet peber Vegansk parmesan-alternativ til servering Fremgangsmåde Hak champignon, rødløg og hvidløg og hæld det i en gryde
grønnelinser. Kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt eller urtebouillon. Brug røde linser i stedet for grønne, kom frisk tomat, rød peberbrugt, persille, grønkål, forårsløg eller bladselleri i
- Grønne asparges. Kartofler, linser, løg og persille kommes i en skål og dressingen vendes i. Salaten er rigtig lækker og fyldig og her til aften blev den serveret som tilbehør til en monster entrecote og kogte grønne asparges