Grønne linser opskrifter

Grønne linser med kål og grøn karry

Grønne linser med kål og grøn karry

Denne ret er med grønnelinser og grøn karry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Kog linserne i rigeligt vand til de er møre i ca
Linser med kål og grøn karry

Linser med kål og grøn karry

Grønnelinser er en af mine favoritter. Når man som jeg gerne vil spise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter

Linser med bladbeder - dejlig grøn ret

S. å. k. o. m. v. i. n. t. e. r. g. s. l. d. O. ,. j. F. y. p. a. b. h. æ. f. ø. J. u. A. L. (. 1. ). ½. 5. 0. 2. c. 3. -. 4. B. T. V. K
Vegetar lasagne med grønne linser

Vegetar lasagne med grønne linser

Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Nem hverdagsret: One-pot-pasta med fuldkornspasta og grønne linser

Nem hverdagsret: One-pot-pasta med fuldkornspasta og grønne linser

TIlsæt de kogte grønnelinser, bruger du linser fra dåse, skal de blot drænes og skylles først. One-pot-pasta med fuldkornspasta og grønnelinser Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 12 Minutter Tid i alt 22 Minutter Nem og velsmagende hverdagsret der mætter. spaghetti 480 g kogte grønnelinser (svarer til to dåser drænede) 200 g spinat Havsalt Friskkværnet peber Vegansk parmesan-alternativ til servering Fremgangsmåde Hak champignon, rødløg og hvidløg og hæld det i en gryde
Hu(rtig)mmus – af grønne linser!

Hu(rtig)mmus – af grønne linser!

grønnelinser. Kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt eller urtebouillon. Brug røde linser i stedet for grønne, kom frisk tomat, rød peberbrugt, persille, grønkål, forårsløg eller bladselleri i
Dhal på grønne linser

Dhal på grønne linser

Tilsæt grønnelinser og steg videre i to minutters tid. Dhal er en indisk linseret som kan laves på utallige forskellige måder
Kartoffelsalat med grønne linser.

Kartoffelsalat med grønne linser.

- Grønne asparges. Kartofler, linser, løg og persille kommes i en skål og dressingen vendes i. Salaten er rigtig lækker og fyldig og her til aften blev den serveret som tilbehør til en monster entrecote og kogte grønne asparges