- af den røde slagsFor godt nok har jeg fryseren fuld af grønnestikkelsbær, som jeg fik lov at hamstre hjemme i Maries mors have for lidt tid siden, men da arbejdet blev prioriteret en smule højere end stikkelsbærrene, så endte de i fryseren, så de i hvert fald ikke gik til spilde
Til mit og familiens held fandt jeg en pose frosne rabarber fra sidst års høst i min mors fryser, som jeg kogte til en kompot sammen med lidt stikkelsbær
StikkelsbærchutneySå er tiden kommet for de stibbede grønne bær i den stikkende busk. Her har jeg lavet en chutney af stikkelsbær - den er anbefalelsesværdig til gril, stærke oste og et glas rødvin
Jeg er vild med stikkelsbærgelé, som min mor plejer at lave til mig. Det er lige nu, at stikkelsbærrene har et højt pektinindhold og er perfekte til gelé
Det blev en meget lille portion stikkelsbærkompot af en symfoni af grønne og røde stikkelsbær. Lidt har også ret og det blev meget lidt da største delen af vores stikkelsbær er forsvundet
Nip og kom stikkelsbærrene i en gryde med vand, sukker, vanilje- og kanelstang samt citrusskal. Tag vanilje– og kanelstang op, blend stikkelsbærrene og pres dem gennem en sigte
stikkelsbær, squash, pærer, græskar, rød og grøn salatI midten fra venstre. chokolademynte og oregano, agurk, druer, peberfrugt, cocktailtomater, stikkelsbærI år har jeg plantet stikkelsbærbuske i haven